Urolog Dziecięcy dr Marek Górniak
Patient's opinions

Jeśli masz problem z odczytaniem kodu, kliknij na niego - wygeneruje się nowy.
 
Strona: 1, Strony 4 z 38 | Następne | Ostatnia
Wioletta
Ilość komentarzy: 38
Tue July 23, 2019, 11:40:13
Zawsze wierzyłam w anioły, ale w połowie kwietnia 2019 spotkałam go osobiście. Doktor Marek Górniak jest aniołem, dzięki niemu problem spodziectwa dla nas już nie istnieje. Kilku lekarzy badało naszego synka i kazali nam czekać, tylko ten czas nam uciekał, bo synek coraz starszy i coraz bardziej się bał. "Nie możemy nic zrobić, dopóki Państwo nie ściągną napletka", tylko jak go ściągnąć skoro synek ze strachu nie dał się nam dotknąć w siusiaczka :( Doktor Marek Górniak zbadał naszego synka w 2 minuty i wszystko było jasne. Wyjaśnił nam najważniejsze sprawy, kazał dzwonić w razie wątpliwości i co najważniejsze wyznaczył termin operacji za miesiąc. Operacja odbyła się z dwutygodniowym opóźnieniem bo synek zachorował, ale i to nie było problemem dla Pana Doktora. W każdej sytuacji był miły, mogę powiedzieć, że bije od niego spokój, który utwierdza rodziców w przekonaniu, że ich dziecko jest pod najlepszą opieką. Bardzo polecam Pana Doktora i mam nadzieję, że w życiu jeśli to już będzie konieczne to spotkam tylko takich lekarzy.

Bardzo dziękuje w imieniu swoim i mojego synka.
Mama Tymona (28.05.19 r.)
Marta
Ilość komentarzy: 38
Fri March 15, 2019, 13:19:56
Bardzo dobry specjalista z super podejsciem do dzieci i rodziców. Syn- 9 lat miał ściągane jadro do moszny.Zabieg przebieg pomyślnie. Bardzo dokladnie zostalam poinformowana o postepowaniu po zabiegu. Polecam placówke i lekarza.Dziekuje calemu zespołowi zaczynając od pana doktora po panią doktor anestezjolog oraz panie pielegniarki na sali po zabiegowej.
Agnieszka
Ilość komentarzy: 38
Sat September 08, 2018, 16:08:30
Doktor Marek Górniak - polecam wszystkim rodzicom szukających pomocy dla swoich pociech. Nie obawiajcie się oddać wasze dzieci w jego ręce jest wspaniałym Lekarzem urologiem dzieciecym. Miałam przyjemność poznać Pana doktora i jestem zachwycona jego podejściem do dziecka jak i przebiegiem całego leczenia. Termin operacji bardzo szybki, bez późniejszych komplikacji. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Zgadzam się z innymi opiniami rodziców. POLECAM i dziękuję Panie Doktorze!!!!!
Agnieszka
Ilość komentarzy: 38
Mon June 18, 2018, 00:08:03
Pan doktor wykonywał zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej u naszego synka-wcześniaka. Wszystko poszło bardzo dobrze, termin na NFZ bardzo krótki, zaledwie kilka dni...Pan doktor to profesjonalista w swoim fachu.. polecam serdecznie wszystkim rodzicom, szukającym konkretnego lekarza...Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy
Strona: 1, Strony 4 z 38 | Następne | Ostatnia

News
16-06-2019 10:19:00 Limit kontraktu z NFZ z zakresu urologii dziecięcej za rok 2019 wyczerpany

W chwili obecnej, na dzień 17.5.2019,  wstrzymuję wyznaczanie terminów zabiegów refundowanych przez NFZ na bieżący rok. Zabiegi rozliczone do końca maja oraz już zaplanowane do końca roku wyczerpują limit kontraktu.  Zainteresowani mogą zostać wpisani na listę oczekujących, która będzie realizowana w przyszłym roku, lub wcześniej w przypadku zwolnienia terminów już zaplanowanych bądź aneksowania tegorocznego kontraktu przez NFZ. Terminy już wyznaczone będą oczywiście realizowane w ramach kontraktu.

... czytaj więcej
08-03-2019 20:51:00 Zaplanowane zabiegi spodziectwa - ważna informacja

W związku ze zmianami sposobu kontraktowania i wymogami stawianymi przez NFZ zabiegom spodziectwa informuję, że nie ma już konieczności pozostawania w oddziale 2 dni.

... czytaj więcej
26-11-2018 8:40:00 Kontrakt z zakresu urologii dziecięcej w roku 2019

W roku 2019 kontrakt z NFZ na zabiegi operacyjne bedzie funkcjonował tak jak w latach poprzednich. Wysokość kontraktu wystarcza na płynne funkcjonowanie przez prawie cały rok. Czas oczekiwania na zabiegi w trybie jednego dnia nie przekracza jednego miesiąca, natomiast na zabiegi połączone z pobytem (zwykle są to zabiegi spodziectwa) 3 miesięcy. 

... czytaj więcej
Contact
Registration Phone:

(12) 370-82-00


CENTERMED Cracow address:

Św. Łazarza 14 str, Cracow

office hours daily from 9 am, Mondays from 4pm.

Thursdays are dedicated totally to operative procedures.


____________________________

For patients living around Wieliczka, where I live myself, I suggest visits at:

BIOTAMED,  Wincentego Pola 4a str., Wieliczka

on Mondays from 10:00

registration desk phone:

12 307 03 44

How to find us?:

Urolog Dziecięcy dr Marek Górniak