Urolog Dziecięcy dr Marek Górniak
Patient's opinions

Jeśli masz problem z odczytaniem kodu, kliknij na niego - wygeneruje się nowy.
 
Strona: 1, Strony 4 z 38 | Następne | Ostatnia
Wioletta
Ilość komentarzy: 38
Tue July 23, 2019, 11:40:13
Zawsze wierzyłam w anioły, ale w połowie kwietnia 2019 spotkałam go osobiście. Doktor Marek Górniak jest aniołem, dzięki niemu problem spodziectwa dla nas już nie istnieje. Kilku lekarzy badało naszego synka i kazali nam czekać, tylko ten czas nam uciekał, bo synek coraz starszy i coraz bardziej się bał. "Nie możemy nic zrobić, dopóki Państwo nie ściągną napletka", tylko jak go ściągnąć skoro synek ze strachu nie dał się nam dotknąć w siusiaczka :( Doktor Marek Górniak zbadał naszego synka w 2 minuty i wszystko było jasne. Wyjaśnił nam najważniejsze sprawy, kazał dzwonić w razie wątpliwości i co najważniejsze wyznaczył termin operacji za miesiąc. Operacja odbyła się z dwutygodniowym opóźnieniem bo synek zachorował, ale i to nie było problemem dla Pana Doktora. W każdej sytuacji był miły, mogę powiedzieć, że bije od niego spokój, który utwierdza rodziców w przekonaniu, że ich dziecko jest pod najlepszą opieką. Bardzo polecam Pana Doktora i mam nadzieję, że w życiu jeśli to już będzie konieczne to spotkam tylko takich lekarzy.

Bardzo dziękuje w imieniu swoim i mojego synka.
Mama Tymona (28.05.19 r.)
Marta
Ilość komentarzy: 38
Fri March 15, 2019, 13:19:56
Bardzo dobry specjalista z super podejsciem do dzieci i rodziców. Syn- 9 lat miał ściągane jadro do moszny.Zabieg przebieg pomyślnie. Bardzo dokladnie zostalam poinformowana o postepowaniu po zabiegu. Polecam placówke i lekarza.Dziekuje calemu zespołowi zaczynając od pana doktora po panią doktor anestezjolog oraz panie pielegniarki na sali po zabiegowej.
Agnieszka
Ilość komentarzy: 38
Sat September 08, 2018, 16:08:30
Doktor Marek Górniak - polecam wszystkim rodzicom szukających pomocy dla swoich pociech. Nie obawiajcie się oddać wasze dzieci w jego ręce jest wspaniałym Lekarzem urologiem dzieciecym. Miałam przyjemność poznać Pana doktora i jestem zachwycona jego podejściem do dziecka jak i przebiegiem całego leczenia. Termin operacji bardzo szybki, bez późniejszych komplikacji. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Zgadzam się z innymi opiniami rodziców. POLECAM i dziękuję Panie Doktorze!!!!!
Agnieszka
Ilość komentarzy: 38
Mon June 18, 2018, 00:08:03
Pan doktor wykonywał zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej u naszego synka-wcześniaka. Wszystko poszło bardzo dobrze, termin na NFZ bardzo krótki, zaledwie kilka dni...Pan doktor to profesjonalista w swoim fachu.. polecam serdecznie wszystkim rodzicom, szukającym konkretnego lekarza...Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy
Strona: 1, Strony 4 z 38 | Następne | Ostatnia

News
08-03-2019 20:51:00 Zaplanowane zabiegi spodziectwa - ważna informacja

W związku ze zmianami sposobu kontraktowania i wymogami stawianymi przez NFZ zabiegom spodziectwa informuję, że nie ma już konieczności pozostawania w oddziale 2 dni.

... czytaj więcej
26-11-2018 8:40:00 Kontrakt z zakresu urologii dziecięcej w roku 2019

W roku 2019 kontrakt z NFZ na zabiegi operacyjne bedzie funkcjonował tak jak w latach poprzednich. Wysokość kontraktu wystarcza na płynne funkcjonowanie przez prawie cały rok. Czas oczekiwania na zabiegi w trybie jednego dnia nie przekracza jednego miesiąca, natomiast na zabiegi połączone z pobytem (zwykle są to zabiegi spodziectwa) 3 miesięcy. 

... czytaj więcej
11-01-2018 10:23:00 Problemy z rejestracją/call center CENTERMEDu.

Okresowo otrzymuję od Państwa informacje o problemach z dodzwonieniem się do rejestracji/call center CENTERMED-u. Niestety takie sytuacje zdarzają się kilka dni w miesiącu.

... czytaj więcej
Contact
Registration Phone:

(12) 370-82-00


CENTERMED Cracow address:

Św. Łazarza 14 str, Cracow

office hours daily from 9 am, Mondays from 4pm.

Thursdays are dedicated totally to operative procedures.


____________________________

For patients living around Wieliczka, where I live myself, I suggest visits at:

BIOTAMED,  Wincentego Pola 4a str., Wieliczka

on Mondays from 10:00

registration desk phone:

12 307 03 44

How to find us?:

Urolog Dziecięcy dr Marek Górniak